Macaroane cu branza

de bianca92 in Paste, 22 Aug 2014 | 5023 vizualizari

 

Mama obisnuia sa faca aceasta mancare fara sa urmeze o reteta anume ca sa scape repede de gatit. E o mancarica simpla, satioasa si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr branza de vaci
  • 250 gr smantana
  • 4 felii subtiri sunca de casa (bunica mai punea si slanina, dar pentru mine e prea grea la stomac)
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • putin marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, curatam usturoiul, taiem sunca cubulete foarte foarte mici si zdrobim branza cu fruculita. Dupa ce s-au fiert pastele le strecuram, iar intr-o oala punem la incins uleiul impreuna cu usturoiul zdrobit si sunca. Le lasam 2-3 minute pe foc dupa care adaugam pastele fierte, branza si smatana si amestecam bine. Condimentam cu putina sare, piper si putin marar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapte